FRIGO PLUS

 • 0257-252-514
 • 0727-314-184
 • 0733-060-835

 • DESPRE NOI

 • FRIGO PLUS PROJECT S.R.L.FRIGO PLUS PROJECT S.R.L.  a luat fiinta in 2012 si reprezinta o consecinta a experientei unor persoane entuziaste, din domeniului frigului industrial si comercial, experienta recunoscuta si apreciata de multa lume pt. profesionalismul si seriozitatea de care au dat dovada pe parcursul ultimilor 10 ani.

  Firma activeaza ca si OEM, producator de centrale frigorifice cu freon, dar si ca en-grosist si importator/ exportator de piese si echipamente frigorifice din si in Romania, Serbia, Croatia, Macedonia, Bosnia, Muntenegro, Albania, Ungaria, Italia, Elvetia, Germania si Austria.

  Conditiile economice si concurenta acerba in domeniul tehnicii frigului, din ultimii 3 ani, ne-au determinat sa cautam alternative cat mai economice, fara rabat la calitate, potrivite necesitatilor si bugetului fiecaruia.

  Incercam sa oferim clientilor nostri la cel mai bun raport calitate-pret, produsele celor mai prestigioase marci din domeniul tehnicii frigului, ca Bitzer, Copeland, Dorin, Alco, Frascold, Embraco-Aspera, Danfoss, Castel, Emerson, Dixell, Guntner, Luve Contardo, Robinair, Swep, Imperial, etc .

  Principalul nostru punct de lucru este localizat in Arad, Calea Bodrogului nr. 10 unde se afla birourile si depozitul nostru principal. Detinem produse pe stoc in depozitele partenerilor nostri din Zagreb, Milano si Viena.

  FRIGO PLUS PROJECT S.R.L.Bazandu-ne pe stocul nostru si al partenerilor, va punem la dispozitie peste 12.000 de repere de la peste 50 de producatori si furnizori.

  Veti beneficia de o livrare rapida, prin curier sau coletarie, peste tot in tara si in strainatate.

  Dorim sa acoperim in curand si serviciul de proiectare si punere in functiune a echipamentelor frigorifice si climatizare. 

  Asiguram suportul tehnic permanent, prin asistenta tehnica, seminarii si cursuri de specialitate pentru clienti si persoane interesate.

   Firma FRIGO PLUS PROJECT a obtinut in luna octombrie 2015 certificatele ca a implementat si mentine un sistem de management al calitatii si de mediu conform conditiilor din standardele internationale ISO 9001 si 14001.

  Acest lucru sporeste increderea ca FRIGO PLUS PROJECT este preocupata si actioneaza pentru imbunatatirea continua si mentinerea unui grad ridicat de satisfacere a cerintelor tuturor clientilor si partenerilor nostri.

  FRIGO PLUS PROJECT este in permanenta evaluata, astfel existand o deplina cooperare si transparanta intre noi si partenerii nostri.